Om oss

Deluxe Spa Clinic åpnet i Fredrikstad september 2012, og i år feirer vi 10 års jubileum.

Etter 23 års drift i Sarpsborg, flyttet vi medarbeidere og mange års kompetanse til et redesignet og oppdatert konsept – Deluxe Spa Clinic.

Idag teller vi totalt 14 medarbeidere og samarbeidspartnere.
Vår styrke er høy faglig kompetanse med kvalifiserte terapeuter med engasjement, som brenner for faget og har 100% fokus på hudhelse.

Vi tilbyr et bredt spekter av behandlinger fra klassisk hudpleie til avanserte, alt innen fotpleie/fotterapi samt alt innen spa innpakninger og ulike former for massasje.

Vi jobber med de største merkene og leverandører som til enhver tid sørger for at vi holder oppdatert med kurs og nyheter som igjen gjør det mulig for oss å åpne de resultatene som kundene våre ønsker.

I august 2021 gikk vi inn i et samarbeid med Scandinavian Beauty – Scandinavian Beauty er en norsk hudpleieklinikk kjede som står for kompromissløs kvalitet med nøye utvalgte produkter og behandlinger. Scandinavian Beauty handler om et noe enklere og mer naturlig hudpleieregime. Scandinavian Beauty tror ikke på overbehandling eller overdreven bruk av produkter som forskning sier kan skade huden din på sikt. Scandinavian Beauty tror på den rene naturlige skjønnheten, med rene effektive produkter.

Scandinavian Beauty har så langt med seg hudterapeuter, kosmetiske sykepleiere, hudleger og et internasjonalt meget anerkjent Advisory Board.

Hvorfor velge en ekspertterapeut?

Personlig veiledning

Unik ekspertise

Eksklusive behandlinger

Reelle resultater

Våre ansatte

I tillegg til klinikkens ansatte, har Deluxe Spa Clinic samarbeidspartnere som tilbyr sine spesialbehandlinger som PMU, klassisk massasje, estetiske/kosmetiske behandlinger og fotterapi.

Merethe

Vi ønsker Merethe velkommen inn i Deluxe teamet – fra 1/8 vil hun jobbe som negldesigner hos oss på tirsdager og torsdager.

Hun tok utdannelsen i 2016 i gelenegler hos NSI Norway.

Og har itillegg tatt også kurs i:
– Express polish pro kurs ( samme som shellac).
– Polydip kurs.
– Master kurs.
Fra tidligere har Merethe også jobbet som frisør.

Susana

Eier/daglig leder og hudterapeut. Susana er utdannet hud, aroma og kroppsterapeut siden 1989, og de siste 15 årene har hun jobbet med Dermalogica og er sertifisert Expert.

Hennes fokus er å bygge bedriften sten for sten, ha kontinuitet og å være lojal mot konseptet vårt: kvalitet , høy faglig kompetanse og hudhelse i fokus som igjen bidrar til å styrke seriøsiteten i bransjen og faget. Susana elsker å jobbe med hudbehandlinger, mesoterapi og hydrafacial.

E-post: susana@deluxe-spa.no

Merethe

Merethe er utdannet ved Borg videregående skole, og har jobbet i 30 år som fotterapeut og hudpleier. Hun har tatt en rekke kurs hos Axelsons, jobbet hos Kiropraktorklinikken og hos Lise Fuglevik velværesenter. Merethe er hos oss fast to dager i uken, og har fotterapi som hennes signaturbehandling.

Verona

Salgsleder og hudterapeut. Ferdig utdannet hud-/kroppsterapeut fra Hudpleieakademiet.

Jeg er glad i å jobbe med mennesker og ønsker at kunden skal føles seg trygg og ivaretatt i mine hender. God hudhelse står i fokus hos meg og der vil jeg kunne bidra med min fagkunnskap, både  gi tilpasset behandling og produktveiledning.

Jeg tilbyr klassiske hudbehandlinger, hydrafacial, green peel, Dermapen, kjemiske peelinger, farging av vipper og bryn, hårfjerning og kroppsbehandlinger.

E-post: verona@deluxe-spa.no

Sofie

Sofie er 26 år og er utdannet hudterapeut ved Hudpleieakademiet og fotterapeut ved OPK-Instituttet.

«Jeg er glad i å jobbe med mennesker og er opptatt av at kundene føler seg godt ivaretatt i klinikken vår. God hud- og fothelse er viktig for meg. Jeg gjør mitt ytterste for at kundene skal bli fornøyd med resultatet av behandlingen, og at deres behov og ønsker blir dekket.»

Marcus

Marcus Richardsen har jobbet som massasjeterapeut i snart 3 år.

Han fikk sitt diplom 2019, på den offentlige godkjente fagskolen Institutt for Helhetsmedisin som inngår både teoretisk og praktisk fagutdanning.

Marcus hovedfokus i behandlingen er dine behov. Sammen kartlegger vi dine primære behov og gir terapeutiske råd i forhold til øvelser som kan hjelpe å lindre problemstillingen.

Marcus utfører forskjellige behandlingsformer på hele kroppen som inkluderer klassisk massasje dyptvevsmassasje, triggerpunktsbehandling, terapeutiske tøyer, fasciabehandling og idrettsmassasje for nevne noe.

Mathilde

Mathilde er 22 år og studerer bachelor i innovasjon og prosjektledelse på høgskolen i Østfold. Hun er vår flotte resepsjonist og tar imot alle våre kunder med et smil, er behjelpelig med booking av timer, gavekort og produktsalg.

Kari

Hei jeg heter Kari og er så heldig å få hjelpe til i resepsjonen her på Deluxe Spa, ønsker å ivareta alle de hyggelige kundene våre som kommer til oss for behandling, råd og veiledning.

Som person er jeg glad i mennesker, og har lang erfaring fra kundebehandling og salg. Karrieren min startet som apotektekniker og etter noen år tok det en helt annen vending til det profesjonelle byggemarkedet med ansvar for Norges kontor til svensk fabrikk.

Hudpleie, sminke og velvære har vært i fokus hos meg hele livet, så føler meg heldig som får være en del av denne fine gjengen her på Deluxe Spa!

Cecilie

Cecilie er utdannet som hud- og offentlig godkjent fotterapeut ved Borg videregående skole. Hun har jobbet med faget siden 1995, og har også drevet egen klinikk i 10 år. Cecilie har jobbet hos Deluxe Spa siden oppstarten. Cecilie utfører hudpleie, farging av vipper og bryn, voks, manikyr, shellac på hender og føtter, fransk shellac og fotpleie. Hun er opptatt av at kunden skal ha en god opplevelse og er nøye og grundig i jobben. Cecilie jobber annen hver onsdag kveld og første lørdag i måneden.

Elisabeth

Hei, jeg heter Elisabeth og er en 18 år gammel, glad og utadvendt jente. Jeg går andre året på Frederik II og på fritiden driver jeg med kunstløp, ellers liker jeg å trene og være med venner. Sminke og hudpleie er en av mine store interesser og jeg gleder meg derfor masse til å jobbe på deluxe!

Wenche

Linergist/PMU. Wenche driver til daglig en klinikk i Drøbak sentrum og er hos Deluxe Spa to ganger i måneden. Hun tilbyr permanent makeup/semipigmentering av bryn, eyeliner og lepper. Wenche har bakgrunn som frisør og makeupartist med over 30 års erfaring, blant annet som sminkør i NRK og TV2. Hun jobbet i 11 år som lærer og daglig leder på Art Complexion makeupskole i tillegg til å jobbe som freelance makeup artist. Wenche var dommer i NM i makeup i 2014. Wenche har videreutdannet seg som Biotek Master Artist i permanent makeup, som inkluderer fargespesialist og Biotek Master Areola Artist.

Christin

Jeg er 30 år, samboer og har en datter på 6 år. Glad i fysisk aktivitet, friluft og opptatt av helse og velvære. Vært sykepleier siden 2014 og jobbet 8 år på overvåkningen på Kalnes. Startet på utd. som kosmetisk derm. spl. i 2021, og fant mitt kall. Jeg brenner for helhetlig og god hudpleie og estetisk medisin som gir naturlige resultater.
Jeg elsker å jobbe med mennesker og hjelpe kunder med deres behov!

Christin starter hos oss 1/7- 23 og vil tilby alt innen Dermapen, Hydrafacial, kjemiske peel avanserte hudbehandlinger og injeksjoner.

Det vil bli flere gode kampanjer ved oppstart så følg med:-)

Nora

Utdannet hudterapeut ved Borg vgs, Nora blir vår nye junior terapeut som vil tilby alt innen klassisk hudpleie, vipper/bryn, hårfjerning, brazilian, aromamassasje og shellac.<br /> Nora er en engasjert og dedikert hudterapeut som allerede jobber veldig profesjonelt i behandlingsrommet. Nora starter hos oss fra 20/6 og vil tilby en fast junior rabatt på 20% på hennes behandlinger.

Lurer du på noe?

Våre terapeuter jobber også etter avtale utenom normal åpningstid!